Cautare

338 de rezultate pentru "stirile protv" (3.37 secunde)
Finul se numeste Thomas Dominic, iar fericita mama a micutului este cunoscuta jurnalista Daniela Popa (redactor revista ProTV Magazin / www.showbiz.ro).
Pe site-ul ProTv a aparut un articol intitulat: Filmul Downton Abbey a avut avanpremiera in Bucuresti. Mesajul ambasadorului UK. Reproducem in continuare textul articolului.
Alice si sotul ei, fotbalistul Jermaine Pennant, s-au despartit acum aproape doua saptamani, fara prea multe explicatii. (Sursa: protv.ro)
ProTV: Prognoza meteo in toata tara pana in 23 iunie.
In Romania, anual, aproape 6.000 de femei descopera ca au cancer la san. Dintre ele, peste 3.000 sunt rapuse de boala. Sursa: ProTV
ProTV: Dezvaluirea facuta de medici: consumul moderat de cafea este benefic pentru organism. Cheia prepararii unei cafele perfecte Cum imi pot sutine capacitatea de efort?
Oana Cuzino este medic primar geriatru, doctor in stiinte medicale si jurnalista, prezentatoarea emisiunii Ce se intampla doctore?, difuzata zilnic, din 2002 incoace, la ProTV.
Intr-o filmare a ProTV, fata a spus ca nu poate sa iasa din casa de teama ca lumea nu intelege a cui este vina.
ProTv informeaza: Klaus Iohannis, premiat in Germania pentru lupta anticoruptie. Ce alte personalitati au mai primit aceasta distinctie. Presedinele Romaniei a fost premiat miercuri seara, in Germania, pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie!
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru protv.ro, Alice Peneaca a facut cateva precizari legate de divortul sau de cunoscutul regizor.
ProTv. După cum sunt curios să văd şi ce reacţie vor avea la „O zi din viaţa lui Ceauşescu” adolescenţii, mult prea mici să
Presa internationala, cu ochii pe stenogramele PSD Din pacate pentru partidul de guvernamant, presa internationala a preluat si ea stirile referitoare la stenograme, ba chiar unii jurnalisti straini au inceput sa asocieze scandalul mioritic cu binecunoscutul "Watergate” american soldat, dupa cum se stie, cu demisia presedintelui SUA la acea vreme, Richard Nixon.
In cazul Rodicai Stanoiu stirile contineau aspecte si actiuni negative ale activitatii sale, inclusiv comentarii tendentioase ale jurnalistilor, pentru Mona Musca si Rovana Plumb reusita activitatii profesionale a implicat un numar mare de stiri in contexte pozitive si neutre.
Referitor la declaratia presedintelui PNL, domnul Crin Antonescu, privind intentia Guvernului de a "desfiinta" cota unica de impozitare, precum si referitor la stirile despre existenta unui document oficial care prevede majorarea altor taxe, postate pe diverse bloguri, Ministerul Finantelor Publice face urmatoarea precizare:
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
Sau este doar o clevetire a serviciilor de informatii americane, create sa discrediteze Uniunea, sa rupa aliantele somaleze si sa manipuleze China?" Autenticitatea documentului nu a fost niciodata dovedita, dar stirile despre WikiLeaks au inlocuit rapid scurgerea in sine.
da-i ACUM like paginii sale.Stati linistiti, nu o sa va asalteze nimeni cu stirile de acolo (mecanismele Doamnei F.
Consumatorii de media vor putea accesa gratuit pagina de web "Media Index", prima baza de date on line cu informatii despre companiile de media din Romania si patronii lor incepand de astazi, cand se sarbatoreste Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
- Avand in vedere ca o proportie suficient de mare a populatiei noastre este conditionata mental sa accepte incredibilul, stirile privind OZN-urile pot provoca panica si isterie in masa.
Urmareste stirile. Site-urile si programele tv ti vor furniza informatii cu privire la evolutia codului meteo. Asigura-te ca ai cel putin un radio care merge pe baterii, nu doar cu curent electric de la prize.
google-analytics.com